Sponsoren

Wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Laat je motor dan taxeren! Bij diefstal of schade wordt dan gegarandeerd de taxatiewaarde uitgekeerd in plaats van de dagwaarde.

Beerens Taxaties is gespecialiseerd in het taxeren van Harley-Davidson®, Custombikes en Zelfbouw motoren. Door jarenlange ervaring in het zelf rijden, bouwen en customizing van Harley-Davidson® beschikken wij over ruime kennis om je motor op een juiste manier te taxeren. Ook voor een aankoopinspectie en/of advies, kun je van onze kennis en ervaring gebruik maken.

Beerens Taxaties is als erkend Register-Taxateur aangesloten bij de VRT. Tevens zijn de taxatierapporten FEHAC goedgekeurd. Hierdoor worden deze door alle verzekeraars geaccepteerd.

Meer informatie: https://www.beerenstaxaties.nl/taxatie-harley-davidson/


BLACK HILLS MOTOR TOURS organiseert al meer dan 20 jaar motorreizen in de USA.

Als enthousiaste en ervaren motorrijders organiseren wij al onze reizen met de grootste zorg met oog voor veiligheid en kwaliteit.

Ons motto is: Doe wat je zegt en laat zien wat je doet!


The Jekill and Hyde Company geeft motorrijders de ultieme rijervaring met The Exhaust. De regelbare uitlaatsystemen geven je de mogelijkheid je geluid aan te passen aan het moment en zijn street legal, bieden uitstekende performance, hebben premium kwaliteit en komen standaard met 4 jaar garantie.

Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsystemen hebben drie verschillende persoonlijkheden: de Dr. Jekill-modus, de Dynamic modus en de Mr. Hyde-modus. Met een simpele druk op de knop sluit een klep in de uitlaatdemper, opent of opent hij half, waardoor je uitlaat meer sound en performance krijgt. De software is geprogrammeerd om subtiel en bijna onmerkbaar in te grijpen wanneer de parameters die door de wetgeving zijn vastgesteld worden bereikt. Dit zorgt ervoor dat je 100% legaal bent in alle rijmodi.


Dr. Jekill & Mr. Hyde  biedt een street legal, prachtig ontworpen uitlaat met de nadruk op sound! Een resultaat van Duitse engineering en Nederlands vakmanschap. Met state-of-the-art technologie, ontwikkeld door gedreven engineers met een ongelimiteerde passie voor motoren.

Door het gebruik van verschillende high-end ontwikkeltechnieken en uitgebreide testprotocollen heeft Dr. Jekill & Mr. Hyde een uitlaat weten te creëren met een unieke sound voor elke motor.

Dr. Jekill & Mr. Hyde | The Exhaust is een volledig legaal uitlaatsysteem dat voldoet aan de Europese wetgeving en is ECE, EG-BE en TÜV gekeurd. We geven veel om het milieu, dus alle uitlaatsystemen zijn gebouwd om ruim binnen alle gestelde luchtkwaliteitsnormen te blijven


Gaan je dromen met je motorfiets verder dan het originele onderdelen gamma reikt? Kijk dan eens in de online catalogus van Zodiac op https://catalog.zodiac.nl Daar vind je een enorme diversiteit aan aftermarket onderdelen en accessoires voor je Harley. Alles voor uiterlijk en aankleding, maar ook voor het verbeteren van de prestaties en rij-eigenschappen. Verder vind je hier enorm veel onderdelen die Harley al lang niet meer levert. Neem een kijkje, vul je wishlist in en stuur die meteen door naar je Zodiac-dealer.


Parketzorg Interieur & Styling is samen met onze gediplomeerde medewerkers uw vakspecialist voor het leveren, plaatsen en onderhouden van uw (traditionele) houten vloeren, PVC, laminaat, marmoleum en tapijten. Naast vloeren bekleden wij ook vakkundig uw trap met materiaal naar keuze.

Heeft u water, brand of inbraak schade aan uw vloer ook dan staan wij voor u klaar met onze expertise voor het maken van een schaderapport voor uw verzekering.

Naast vloeren kunt u ook bij Parketzorg Interieur & Styling terecht voor een prachtig interieur op maat afgestemd op uw wensen. Denk hierbij aan maatwerk meubilair zoals kasten, keukens. Ook leveren wij banken, gordijnen, raamdecoratie, horren, exclusief behang en als finishing touch prachtige woonaccessoires om het geheel af te stylen of cadeau te geven.

Indien u een bezoek aan onze veelzijdige showroom aan de Hoofdweg 320 op bedrijventerrein Capelle XS te Capelle aan den IJssel wilt brengen kunt u een afspraak maken op 010-8184037 of een e-mail sturen naar info@parketzorg.nl  Wij ontvangen u graag 6 dagen per week op afspraak, ook in de avonduren of in het weekend.

Neemt u vast een kijkje op onze website www.parketzorg.nl