World Port Chapter

WIE ZIJN WIJ?

World Port Chapter, (afdeling van HOG) is een groep mannen en vrouwen die allemaal dezelfde “passie” delen, ze zijn eigenaar van een Harley Davidson of een Buell motor. De chapter is verbonden aan de lokale dealer,
Harley-Davidson Rotterdam www.harleydavidsonrotterdam.nl

WAT DOEN WIJ?

World Port Chapter en haar leden is een enthousiaste groep “owners”, die veel met hun “passie”, het beleven van de Harley-Davidson droom, bezig is. Zo zijn er diverse bijeenkomsten bij Harley Davidson Rotterdam, maar we willen deze passie vooral met elkaar delen door ride-outs te organiseren.
We rijden (afhankelijk van het weer) van het vroege voorjaar tot zo diep mogelijk in het najaar regelmatig ride-outs (tochten) met elkaar. We komen dan op allerlei plekken waar de meeste leden niet zo snel naar toe gaan, wanneer ze er alleen op uit zouden trekken. We proberen leuke routes te maken en gezamenlijk te rijden. Twijfel je nog aan deze gezamenlijke beleving of wil je het zelf beleven?
Kom eens vrijblijvend langs als er een ride-out georganiseerd wordt en doe mee. Je zult merken dat de beleving van Harley-Davidson met anderen nog veel leuker is dan alleen. Heb je vragen vul dan ons contactformulier op deze site in.

Chapter-activiteiten worden hoofdzakelijk ten voordele van Chapter-leden georganiseerd. Er zijn drie categorieën activiteiten en alle activiteiten worden als volgt geïdentificeerd:

  • Closed Events zijn Chapter-evenementen die openstaan voor Chapter-leden en één gast per lid.
  • Member Events zijn evenementen die alleen openstaan voor H.O.G.® leden.
  • Open Events zijn Chapter-evenementen die openstaan voor Chapter-leden, internationale H.O.G.®-leden en andere gasten naar wens.

WAT IS ONZE VISIE?

Harley Davidson Rotterdam en World Port Chapter Is the place to be for;

  • More fun and friendship;
  • The best events and service.

The Harley way of life, niet alleen tijdens, maar ook buiten je motorseizoen, JOIN US!

WIE MOGEN LID WORDEN VAN DE WORLD PORT CHAPTER EN/OF DE HOG?

Iedereen die in het bezit is van een Harley Davidson of Buell van welke leeftijd dan ook is van harte welkom bij de World Port chapter en de HOG. Ook partners van Harley Davidson of Buell rijders zijn welkom als zogenaamd: associate member.

HOE KUN JE LID WORDEN?

Als je lid word van de World Port Chapter ben je lid voor één jaar, daarna beslis je uiteraard zelf of je voor langere tijd lid blijft en de passie met de leden wilt blijven delen. Een inschrijfformulier voor World Port Chapter kun je halen, invullen en inleveren bij de dealer.
Wil je meteen het inschrijfformulier downloaden, dat doe je hier:

WORLD PORT CHAPTER Download hier het inschrijf formulier. 

Wanneer je een nieuwe Harley aanschaft bij de dealer Harley-Davidson Rotterdam, www.harleydavidsonrotterdam.nl krijg je van Harley Davidson automatisch een gratis H.O.G. ® lidmaatschap aangeboden (voor de duur van één jaar). Ben je geen lid en wil je lid van H.O.G. ® worden volg dan onderstaande instructie.

HOE WORD IK H.O.G. ® LID?

Maak een account aan (of log in) op members.hog.com
LET OP u heeft hiervoor uw VIN (chassisnr van uw motor nodig)
of bel H.O.G.® Member Services 0044 208 891 9088
of mail naar customerservices@hog-europe.com