Iedere bijdrage wordt enorm gewaardeerd! Het Leontienhuis is grotendeels afhankelijk van donateurs zoals jij!

Waarom een charity ride?

Op zaterdag 21 september 2024 organiseert het World Port Chapter (WPC) in samenwerking met het Leontienhuis een Charity Ride om geld in te zamelen in de strijd tegen eetstoornissen.

Eetstoornissen komen vaker en dichterbij voor dan veel mensen denken en ook binnen het WPC hebben we dit van dichtbij meegemaakt. Daarom hebben we voor onze charity ride van 2024 de samenwerking opgezocht met het Leontienhuis in Zevenhuizen, opgericht door Leontien Zijlaard-van Moorsel.

Herstellen van een eetstoornis is een gevecht. Bij het Leontienhuis hoef je niet alleen te vechten. Hun ervaringsdeskundigen zijn het springlevende bewijs dat herstellen écht kan.

Door mee te rijden steun je met het inschrijfgeld het Leontienhuis.

Maar ook als je niet mee rijdt of als je nóg meer wilt steunen, dan kan je ook los doneren.

Programma:

Op 21 september 2024 om 9.00 uur verzamelen we met zoveel mogelijk motoren voor de charity ride “#altijdvoorjou” (inschrijving verplicht!). De deelnemers krijgen een #altijdvoorjou button als bewijs van deelname. De headroadcaptain van het WPC geeft uitleg over veilig rijden en de spelregels voordat het startsein wordt gegeven. Medewerkers van het Leontienhuis rijden mee met de rit.

We beloven niks, maar wie weet is dit zelfs je kans om viervoudig Olympisch kampioene wielrennen, Leontien Zijlaard-van Moorsel, te ontmoeten!

Wij nemen jullie mee voor deze Leontienhuisrit op een route van 122 km met veel bochten en mooie natuurgebieden. We rijden terug langs pittoreske dorpjes. Vervolgens eindigen we bij de eindlocatie, waar een DJ voor muziek zorgt en er voor iedereen een lekkere lunch klaarstaat. Ook is er dan gelegenheid om met de motoren op de foto te gaan en is er een leuke activiteit verzorgd door het  Leontienhuis!

Verzameltijd: 9.00 uur met volle tank
Startpunt: NTB

ALLE MERKEN MOTOREN ZIJN WELKOM!

Schrijf je in en rijd met ons mee

Tijden:

9.00 Verzamelen bij ……met koffie/thee
10.00 Start charity ride #altijdvoorjou
12.30 Lunch voor de deelnemers
13.00 Korte toespraak en mogelijkheid om foto’s te maken met motoren en bestuurders terwijl een DJ voor muziek zorgt
14.00 #altijdvoorjou
14.30 Uitreiking cheque

16.00 Uitzwaaien

INFORMATIE

Dit moet je weten over de CHARITY RIDE #altijdvoorjou:

 • Alle merken motoren zijn welkom.
 • Ben je geen lid van het World Port Chapter? Geen punt. Ook dan kan je meerijden. Vul dan wel het formulier in waarin je erkent dat je zelf verantwoordelijk bent, alle veiligheidsregels volgt en op eigen risico meerijdt.
 • Heb je geen motor en wil je de actie een warm hart toe dragen? Wees welkom bij de activiteiten bij het middagprogramma waarbij het Leontienhuis een activiteit verzorgd.
 • Deelname aan de rit bedraagt minimaal € 25 euro. (Extra donaties zijn van harte welkom, ook als je niet meerijdt.)
 • De lunch is niet inbegrepen bij het inschrijfgeld. (Lunch inclusief drankje kost € 7,50 euro)
 • Veiligheid staat voorop, dus houd je aan de uitleg van de headroadcaptain.
 • Om de veiligheid van alle deelnemers te kunnen garanderen, kan de tocht bij erg slecht weer worden verplaatst.
 • Reclame maken tijdens de tocht is niet toegestaan.
 • Voor meer informatie over de Charity Ride, kunt u contact opnemen met  de Charity Officer van het World Port Chapter: Akkiz Altintas.
  Mail naar charityofficer@worldportchapter.nl