WPC LogoA3
WPC LogoA4

Ladies of Harley

Ladies of Harley (L.O.H.) ® is een programma dat wordt gesponsord door Harley Davidson om vrouwelijke Harley rijders actief te laten deelnemen aan de activiteiten in de H.O.G. en in de locale chapters. Het is geen aparte club maar meer bedoeld als extra om vrouwelijke rijders en bijrijders met elkaar te verbinden en enthousiast te maken voor activiteiten binnen het chapter en in de L.O.H.

De L.O.H. bestaat uit gepassioneerde Harley vrouwen met een diverse achtergrond maar die allen gemeen hebben dat ze gek zijn van Harley Davidson motoren en het leuk vinden om samen dingen te doen. Onze missie is om andere vrouwelijke Harley rijders aan te moedigen om actief deel te nemen en hun gezinnen hierbij te betrekken.

Het World Port Chapter wil niet alleen alle motorrijdsters binnen ons Chapter van harte uitnodigen deel te nemen aan onze activiteiten, maar ook de andere dames die lid zijn van ons Chapter zijn van harte welkom bij onze activiteiten.

Ons doel is om de contacten tussen de Ladies van het Chapter uit te breiden en daar willen wij graag alle Ladies voor uitnodigen. Om onze passie voor het motorrijden te delen, bezoeken we naast onze eigen evenementen jaarlijks ook nog een aantal evenementen van de Ladies of Harley Benelux, zie L.O.H. Benelux.

De informatie van onze Ladies-activiteiten is te vinden op de website van het World Port Chapter.
We hopen je eens te ontmoeten tijdens een van onze activiteiten.

Je bent van harte welkom.